Ақпан 26, 2020
Banner Content
Бөлісу

Күнделікті өмірде жаңғақты жеп жүрсек те, оның денсаулыққа қаншалықты пайдалы екенін білмей жатамыз. Егер ол жайлы толық білгіңіз келсе, материалымызды толық оқып шығуға кеңес береміз!

Дене әлсірегенде, бел қақсап ауырғанда, бас айналып, құлақ шыңылдағанда, 600 г жаңғақ дәні мен 300 г әлбұршақты талқандап, балға араластырып, салмағы 9 грамдай болатын мөлшермен күніне 2 рет ішеді.

Созылмалы жөтелге 300 г жаңғақ дәнін, 150 г рынсынды қосып талқандап, балға араластырып, салмағы 9 грамнан оқ дәрі жасайды.

Бүйрек қызметінің әлсіздігінен шауқат тоқтамағанда, жаңғақ және убейзінің 7 дәнін балмен араластырып, жатар алдында шайнап жейді.

Несеп жолына тас байланғанда, бір үлес жаңғақ дәніне бір үлес күріс көже қосып, бірнеше күн ішеді.

Несеп жиі келгенде, жаңғақ дәнін пісіріп, жатар алдын жылы шараппен ішеді.

Пайдалану мөлшері күніне 9-15 г болғаны дұрыс. Оған қоса жңғақтың құрамында белок, май, қант, А,С,Е витаминдері бар. Ол сіздің ағзаңызға өте пайдалы дәрімендер.


Бөлісу
Banner Content
Тегтер: , , ,

0 Пікірлер

Пікір қалдыру

18 + seven =

kkKazakh
kkKazakh